EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

ESPAI OBERT A LES ENTITATS

El CE Sant Celoni presenta els equips del club i tanca els actes del centenari

L’acte serà aquest dissabte

El CE Sant Celoni presenta els equips del club i tanca els actes del centenari..
última actualització: 31-03-2014 (11:59)

Des del CE Sant Celoni informen de la presentació dels clubs i el tancament dels actes de celebració del centenari de l’entitat.

El proper dissabte 5 d'abril farem la presentació dels equips del CE Sant Celoni i la cloenda del centenari de l'entitat.

En nom de l'entitat, ens agradaria que ens acompanyéssiu en aquesta festa del futbol celoní i homenatge a totes les persones que hi han tingut relació durant els darrers cent anys.

El programa previst consisteix en sortir del camp de futbol en cercavila, acompanyats de diverses entitats d'animació, per arribar a la plaça de la Vila sobre les 6 de la tarda.

A la plaça disposarem d'un escenari des d'on anirem presentant els equips, i també esperem comptar amb la presència de diversos exPresidents de l'entitat i autoritats.

Farem una bona fotografia del grup humà i representant de la societat celonina, i acabarem l'acte sobre les 8 de la tarda.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal